0
Košarka

Ipak ništa od Evrope, Bogdanović se seli u NBA?

Objavljeno: 01.07.14 u 11:17

Odmah posle drafta na kojem je reprezentativni bek Partizana Bogdan Bogdanović izabran kao 27. pik od strane Finiks Sansa, počele su spekulacije na temu: gde će ovaj sjajni talenat nastaviti karijeru?

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Brzinom svetlosti pojavila se informacija da je rastanak sa crno-belima neminovnost, elektronski mediji kao na traci ređali su imena „sasvim sigurnih“ novih destinacija najboljeg igrača KLS

U opticaju su bili gotovo svi veći klubovi u Evopi: od Partizana preko Efesa, CSKA, Fenerbahčea, čak a mediji iz svih zemalja Evrope videli su Bogdanovića – upravo u vodećem klubu te države….

Međutim, sudbina ovog momka je i dalje pod znakom pitanja. Ono što se od drafta promenilo jeste glas GM-a Sansa, Rajana Mekdonoua, koji sve više želi da baš u narednoj sezoni vidi Bogdanovića u rotaciji čete trenera Džefa Hornaseka.

Sam Bogdanović nema nikakvih dilemi gde bi to voleo da igra naredne sezone. U ostalom, to je i potvrdio na oproštajnom meču Dušana Kecmana:

„Ne znam, stvarno. Vi ćete verovatno znati pre mene, ja se tu najmanje pitam. Jeste moja odluka konačna, ali… Da se ja pitam, rekao bih da želim u NBA. Draft je fenomenalno organizovan. Nikada tako nešto nisam video. Smatram najvećim uspehom u dosadašnjoj karijeri što sam dospeo dotle. Neverovatan osećaj, ne možete da zamislite“rekao je tada transom ponešen Bogdanović.

U trenutku kada je novi komesar NBA, Adam Silver, izgovorio njegovo ime, Bogdanović ne želi da krije istinu:

„Odsekle su mi se noge! To mi se nikada nije desilo“, kazao je jedan od najvećih evropskih košarkaških bisera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter