0
Domaći fudbal

Andrija Delibašić se vraća u Partizan?

Objavljeno: 01.07.14 u 08:40

Nekadašnji napadač Partizana, Andrija Delibašić, mogao bi da tokom narednih dana ponovo potpiše ugovor sa klubom iz Humske 1.

Andrija-Delibasic_2865089

Crno-beli ne miriju, već ažurno spremaju tim za napad na Ligu šampiona, priliku koja im se iznenada ukazala nakon što je UEFA odlučila da suspenduje Crvenu zvezdu iz evropskih takmičenja zbog neizmirenih dugovanja.

Prema informacijama lista „Novosti“, ovaj 33-godišnji fudbaler koji je sa Partizanom 2004. godine igrao Ligu šampiona, nalazi se u pregovorima sa bivšim klubom. Ipak, ceo posao zavisiće od eventualnog odlaska Danka Lazovića, što u ovom trenutku deluje kao neizbežan scenario.

Delibašić je prošle sezone branio boje tajlandskog Račaburija, trenunto je slobodan igrač, pa tako za ovaj posoa uprava crno-belih ima jednu brigu manje, jer ne bi morala da plaća nikakvo obeštećenje.

Predsednik kluba sa Topčiderskog brda Dragan Đurić ne krije da određeni konakti sa ovim momkom postoje. Međutim, prema njegovim rečima, klub u ovom trenutku nema ozbiljnu nameru da ga potpiše:

„Istina je da je bilo razgovora sa Delibašićem i da je postojala mogućnost, ali on neće pojačati Partizan“, rekao je Đurić povodom angažmana Delibašića.

Ipak, iskustvo govori da, kada su transferi u pitanju, čelnici svih svetskih klubova u svim sportovima, uglavnom daju šture i nekompletne izjave, pa treba sačekati konačni rasplet situacije. U svakom slučaju, mogućnost povratka jedinog strelca Partizana u prvom učešću ovog kluba u LŠ postoji kao opcija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter