1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda isplatila igračima 200.000 evra

Objavljeno: 30.06.14 u 17:00

Zvezda je  danas isplatila prvotimce. Uprava kluba je obezbedila preko 200.000 evra koji su raspodeljeni igračima, a reč je o sredstvima koja su još ranije obezbeđena od glavnog sponzora Gasproma i koja su trebala da se isplate još pre dve nedelje, a nisu zbog odluke tadašnjeg generlanog sekretara. 

marakana

Tada je planirano da se isplati 500.000 evra. Cifra je umanjena jer su Mrđa i Ninković oprostili sva dugovanja klubu, a a i klub je morao da sačuva i deo ne bi li rešio dugovanja zbog kojih je na arbitraži FIFA. Zbog toga mora da obezbedi oko 1.100.000 evra do 6. jula, kako ne bi bio kažnjen oduzimanjem bodova.

Blokada računa crveno-belih u iznosu od 2,1 milion evra je i dalje na snazi, a zakonski je dozvoljeno isplaćivati zarade zaposlenima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Bruka da ovako veliki klub dozivljava ovakvu krizu! A zasto? Zato sto ovima u upravi nije dosta, svi kradu! Jedino resenje je da se klub proda privatniku i to je jedini nacin da Zvezda povrati staru slavu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter