0
Fudbal

Nova transfer bomba: Toni Kros u Realu!

Objavljeno: 30.06.14 u 11:07

Reprezentativac Nemačke i fudbaler minhenskog Bajerna, Toni Kros, nastaviće karijeru u „Kraljevskom“ klubu iz Mardida!

Toni Kros

Naime, situacija je takva da će Kros u leto 2015. godine postati slobodan igrač. U tom slučaju Bavarsku bi mogao da napusti bez obeštećenja.

Iako su Nemci najavljivali da im „ne pada na pamet da prodaju svog igrača, pa makar i narednog leta otišao bez filera obeštećenja“, razum je, ipak, odigrao ključnu ulogu.

Kako piše španska „Marka„, čelnici dva kluba tajno su se sastali i ugovorili cenu za transfer od oko 30 miliona evra i čeka se samo potpis igrača.

Kako stoje stvari, dolazak Krosa na Bernabeu označiće ujedno kraj boravka Samija Kedeire u prestonici Španije. Spekuliše se da bi Kedeira mogao da krene putem engleske Premijer lige.

Podsetimo, Toni Kros upisao je internacionalni debi za Bajern u Beogradu u meču sa Crvenom zvezdom 2007. godine kada je ušao kao rezervni igrač i postigao pogodak u 90. minutu za konačnih 2:3 za Bavarce.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter