0
Ostali sportovi

Hot i Đorđević slavili na Adi

Objavljeno: 30.06.14 u 10:55

Murat Hot i Aleksandar Đorđević ostvarili su pobede na „Luštica Bej  čelendžu“, drugom Masters turniru u sezoni koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. Hot je bio bruto najbolji sa 151 poenom, dok je Đorđević u neto računanju ostvario 145 bodova.

Ilija-Djordjevic-Golf

Dvodnevno takmičenje odigralo je 65 golfera u dve runde na 18 rupa, pošto po ovosezonskim pravilima nije bilo kata posle prvog kruga.

U A kategoriji drugu poziciju zauzeo je Bogdan Krečković, a iza njega su se plasirali Goran Lalović i Miloš Karadžić.

U B kategoriji bruto pobednik je Nenad Branković, dok je u neto računanju najbolji rezultat ostvario Aleksandar Flanđunis sa 68 poena ispred Aleksandra Andrejevića, Predraga Filipovića i Radomira Beloševca.

U C kategoriji  slavio je Kosta Ginić sa 39 bruto poena, dok je u neto bodovanju najuspešniji bio Dejan Dedijer sa 87 bodova.

Pojedinačne nagrade dobili su Ilija Đurđević i Ena Smajić koji su izveli najduže udarce, dok je Đurđević takođe imao udarac iz prve najbliži rupi.

Specijalnu nagradu na ovom turniru dobio je Kosta Ginić. On je ostvario najbolji stejblford neto rezultat među igračima starijim od 35 godina, a sa hendikepom manjim od 28, pa će uživati u sedmodnevnom golf odmoru u Egiptu.

Sezona Mastersa nastavlja se u septembru kada će se igrati „Unika čelendž„.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter