0
Fudbal

Francuzi napadaju Nigeriju, Dešam želi timski duh

Objavljeno: 30.06.14 u 11:37

Reprezentacije Francuske i Nigerije od 18:00 sati po srednjeevropskom vremenu odmeriće snage u okršaju za 1/4 finale.

desam

Prva runda 1/8 finala Svetskog prvenstva u Brazilu se bliži kraju, Evropljani i Afrikanci se nisu proslavili u „zemlji kafe i sambe“, a čast ova dva kontineta braniće „Trikolori“ i Nigerijici.

Utakmica na Nacionalnom stadionu u Braziliji značiće kraj puta jedog od predstavnika dva kontineta. Selektor Francuske, Didije Dešam veruje da to neće biti njegova selekcija.

„Nema sumnje da će nam Nigerija zadati dosta problema. To je ekipa koja je maksimalno fizički spremna, a njihovi napadači mogu da naprave razliku u jednom trenutku. Ipak, verujem u naš plan i siguran sam da ćemo moći da zaustavimo „Super Orlove“ i pokvarimo im planove“, kaže Dešam.

Bivši reprezentativac ove zemlje, sada selektor, dodao je da je ključ za uspeh njegovog tima psihološka priprema:

„Najvažnije je da posedujemo timski duh. U mečevima kao što je ovaj, to je esencijalni faktor uspeha. To je nešto što vas neće odvesti do sigurne pobede, ali je to nešto bez čega sigurno nećete pobediti“, filozovski je poručio Dešam.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter