0
Reprezentacija

‘Vrela’ čileanska novinarka zapalila Brazil (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.14 u 11:51

Fudbaleri Čilea doživeli su veliko razočaranje pošto su penal-lutrijom eliminisani sa Svetskog prvenstvu u Brazilu baš od selekcije domaćina, nakon što su odigrali 1:1 u regularnom delu.

Jendelin-Nunjez2

Brazil je poveo golom koji je nekako pripisan Davidu Luizu, a onda je usledio hladan tuš za domaćine, pošto je izjednačio Sančez u 34. minutu.

I baš taj gol naterao je Čileance da polude. A ruku na srce – i Čileanke. Jedna od njih je Jendelin Nunjez, zanosna novinarka koja je izveštavala sa ovog duela.

A kada latinska krv proključa, teško je smirit strasti, to je toliko puta dokazano u svetu. Vrela Nunjez odlučila je gol svojih sunarodnika proslavi na krajnje neobičan način – pokazavši svoje obline.

I imala je šta da poakaže, na oduševljenje muškog dela populacije. Zemlja Vidala i Sančeza, zemlja Larise Rikelme, sada je postala zemlja i Jendeli Nunjez

Jendelin-Nunjez

Jendelin-Nunjez1

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter