0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Kecman i na oproštaju pogodio sa svoje polovine (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 29.06.14 u 20:14

Slobodno možemo da kažemo legenda Košarkaškog kluba Partizan i nekadašnji kapiten ovog tima Dušan Kecman danas je i zvanično „okačio patike o klin“, a njegov oproštaj uveličan je utakmicom u prepunoj hali Pionir, koja je inače bila i humanitarnog karaktera.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Veliki broj Kecmanovih prijatelja bio je podeljen u dva tima „006“ i „007“, a sa klupa su ih predvodili Duško Vujošević i Marina Maljković sa jedne i Miroslav Nikolić i Nataša Kovačević sa druge strane.

Na Kecmanovom oproštaju od aktivnog igranja košarke između ostalih pojavili su se Bogdan Bogdanović, Dejan Milojević, Lester Bo Mekejleb, Nikola Peković, Novica Veličković, Goran Ćakić, Vule Avdalović, Ognjen Aškrabić, Marko Kešelj, Uroš Tripković, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Branko Sinđelić, Žarko Čabarkapa, Miroslav Berić, Petar Božić, Dragan Lukovski, Slaven Rimac, Krešimir Lončar, Slavko Vraneš, Milan Gurović, Vladimir Radmanović, Duško Savanović, Aleksandar Rašić, Vladimir Lučić, Luka Bogdanović, Nemanja Jaramaz, Goran Grbović… Tu su bili još i Vlade Divac, Dušan Ivković, Zoran Slavnić, Savo milošević, Leo Vesterman, Žofri lovernj, koji su meč pratili sa tribina.

Da i dalje ima odličan osećaj u rukama Dušan Kecman je pokazao sličnim pogotkom (istina sa nešto manje udaljenosti) onom koji će ostati upisan u istoriju, a koji je postigao u finalnom meču ABA lige protiv Cibone u Zagrebu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter