0
Domaći fudbal

foto:starsport

Darko Lazović prelazi u Olimpijakos?

Objavljeno: 29.06.14 u 10:44

Gotovo je izvesno da će igrač sredine terena fudbalskog kluba Crvena zvezda Darko Lazović tokom ovog leta promeniti sredinu. Kako stvari stoje, ovaj fudbaler možda karijeru nastavi u „bratskom“ Olimpijakosu koji je spreman da beogradskim crveno-belima isplati sumu od dva miliona evra.

foto:starsport
foto:starsport

Tokom dosadašnjeg toka leta, jedna ponuda za Lazovića je već odbijena. Reč je o ponudi mađarskog Ujpešta koja nije bila dovoljno finasijski jaka, a i sam igrač nema preteranu želju da igra u toj ligi.

Prema pisanju grčkih medija, za uslugama „veznjaka“ crveno-belih zainteresovan je i Olimpijakos. Kako navodi ovaj izvor, Pirejci su već ostvarili prvi korak i pregovori su uveliko u toku. Navodno, klub iz luke u Atini vrlo je blizu dogovora oko obeštećenja koje bi trebalo da iznosi oko 2 miliona evra.

Takođe, kako se navodi, pregovori sa Lazovićem su u toku i ovaj transfer se već vidi kao „gotova stvar“. Grčki mediji podsećaju da su, svojevremeno, crveno-beli imali na stolu ponudu Salcburga za transfer Lazovića koja je bila „teška“ čak 4 miliona evra, ali je tada uprava odbila pregovore verujući da će na reprezentativcu Srbije zaraditi više novca.

Kako se Lazović kasnije povredio, njegova cena na tržištu je smanjena, pa su čelnici tima iz Ljutice Bogdana sada primorani da se zadovolje i sa znatno manjom sumom za prodaju ovog talentovanog igrača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter