0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Bertans napušta Partizan, Galtasaraj i Olimpijakos odvode Letonca?

Objavljeno: 29.06.14 u 11:26

Nakon osvajanja trinaeste uzastopne šampionske titule u košarkaški klub Partizan stiže uvek problematično leto. Kako stvari stoje, klub bi tokom narednih dana, posle odlaska Lovrenja, mogao da napusti i Davis Bertans.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Najbolji trojkaš Partizana, kao što je poznato, mogao bi da se preseli u San Antonio Sparse koji poseduju prava njega u NBA ligi. Međutim, prema svoj prilici, Letonac će karijeru nastaviti u Evropi, barem još jednu sezonu.

Ono što nije poznato jeste odgovor na pitanje – u kom to tačno klubu? Iako član Partizana, Bertans na stolu ima nekoliko ponuda koje bi mu, izvesno je, donele veće prihode od onih koje ima u Humskoj.

Kako pišu specijalizovani košarkaški portali, najpre je na adresu crno-belih stigla ponuda iz Turske, preciznije – od Galatasaraja. Klub iz Istanbula spreman je, navodno, da na ime obeštećnja isplati sumu između 300.000 i 500.000 evra.

Da je Bertans na ceni potvrđuje i podatak da Galata nije jedini tim koji bi želeo da vidi sjajnog Letonca u svom rosteru. Naime, u trku za krilnim košarkašem Partizana uključio se i grčki Olimpiakos.

Kako prenose izvori, kontakt na relaciji OlimijakosPartizan se vodi svakodnevno, a slavni grčki klub bi, kako pišu tamošnji mediji, vrlo rado platio obeštećenja za jednog od najboljih šutera Evrope.

Ipak, sve ove informacije treba uzeti sa rezervom, nije nemoguće da Bertans ostane u dresu Partizana i naredne sezone, pogotovo nakon neizvesne sudbine Bogdana Bogdanovića i posle odlaska kapitena Žofrija Lovernja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter