1
Fudbal

Barsina prva ponuda za Suareza – 30 miliona i Sančez

Objavljeno: 29.06.14 u 13:41

Čelnici Barselone odlučni su u nameri da na Kamp Nou dovedu Luisa Suareza, pa su poslali i prvu ponudu od 30 miliona evra i Aleksisa Sančeza. 

Suarez Barsa Real

Kako prenose katalonski mediji, Barsa kreće u inicijativu, a puls Liverpula opipava ponudom od 30 miliona evra i Aleksisom Sančezom uz dodatne bonuse od šest do sedam miliona.

Isti izvor tvrdi da je Suarez lako postigao dogovor sa Barsom i da samo čeka zeleno svetlo sa Enfilda kako bi se pridružio novim saigračima.

Istovremeno, engleski mediji tvrde da Liverpul nema nameru da spušta cenu, odnosno da će pustiti Suareza samo za 85 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula.

Ipak, u Barsi su svesni činjenice da Liverpul neće oprostiti Suarezov novi ispad sa ujedanjem pa će pokušati da spuste cenu.

U svakom slučaju, u narednim nedeljama, gotovo sigurno nas očekuje transfer saga, spuštanje i podizanje cena…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. realna cifra je oko 35 miliona plus sancez, koji je odlican na ovom SP. Da suarez nije nenormalan i da nema suspenzije vredeo bi 50 miliona plus sancez, mada i ovako za suareza dobijaju poluspica iza staridza, markeca na krilu i imaju za centralnog veznjaka jos, uz malu doplatu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter