0
Ostali sportovi

Veliki uspeh srpskih golfera u Sloveniji

Objavljeno: 28.06.14 u 09:35

Mladi srpski golferi ostvarili su izuzetne rezultate na međunarodnom prvenstvu Slovenije, na terenima golf kluba „Arboretum“ naši predstavnici stigli su do četiri „postolja“.
golf 2
Ranko Helc je zauzeo prvu poziciju u konkurenciji igrača do 21 godine. On je u tri dana ostvarivao rezultate 77, 77 i 71 što mu je na kraju donelo šampionski trofej. Izvanredno je igrao i Mihailo Dimitrijević koji je zauzeo drugu poziciju iza Helca sa samo udarcem zaostatka za šampionom (77, 75, 74).

Upravo su Helc i Dimitrijević imali ukupno dva najbolja rezultata poslednjeg, trećeg dana takmičenja, a Helc je odigrao teren u „paru“.

U konkurenciji dama do 16 godina, na šampionatu u Sloveniji treću poziciju zauzela je Tamara Palkovljević. Ona je u tri dana ostvarila rezultate 88, 88, 82, što je izvanredan rezultat za golferku koja će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Svetskom šampionatu.

Do treće pozicije, ali u konkurenciji golfera do 14 godina stigao je perspektivni Luka Jovanović. On je drugog dana ostvario najbolji rezultat, a po rundama je igrao 80, 79 i 85 udaraca.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter