0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

Nejmar posle četiri godine otkrio kako je odbio Čelsi

Objavljeno: 28.06.14 u 13:14

Prva zvezda Brazila i napadač Barselone Nejmar otkrio je da je bio na pragu prelaska u Čelsi, ali da ga je tada, leta 2010. godine, Pele odgovorio od selidbe u London.

FOTO: fcbarcelona.com
FOTO: fcbarcelona.com

Nejmar je u biografiji „Nejmar: Moja priča – razgovori s mojim ocem“ priznao da je 2010. bio na korak od Čelsija i da je srećan što nije napravio takav potez.

“Bio je 23. avgust 2010. Otac i ja smo sastančili sa predsednikom Luisom Alvarom u Santosovim prostorijama. Čelsi je poslao ogromnu ponudu, ali je usred razgovora predsednik Santosa ugasio svetlo, pokazao na stolicu i rekao: ‘To je stolica velikog nacionalnog sportskog junaka. Otkako je Aerton Sena poginuo, on je prazan. Ostane li Nejmar Junior u Santosu i odbije Čelsi, napraviće prvi korak da sedne u tu stolicu’. I onda smo razmišljali. Ta bi odluka mogla biti prekretnica u mom životu“, napisao je Nejmar i nastavio:

„Onda me nazvao Pele i ne možete da zamislite kako sam se tada osetio važnim. Kralj fudbala me nazvao i tražio da ostanem podsećajući me na njegovu celu karijeru u Santosu, svojih pet svetskih titula s klubom i reprezentacijom i sva priznanja koja je imao. Nije bilo lako, ali bila je ispravna odluka za našu porodicu i moju karijeru“, otkrio je Nejmar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter