0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Menadžeri ne žele da Bogdan ostane u Partizanu?!

Objavljeno: 28.06.14 u 12:00

Trener Partizana NIS Duško Vujošević ne krije da bi voleo da zadrži Bogdana Bogdanovića, ali da to zavisi i od njegovog menadžera. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski košarkaš je na NBA draftu izabran kao 27. pik od strane Finiks Sansa, ali se očekuje da još jednu sezonu ostane u Evropi.

“Njegova pozicija na draftu je veliki uspeh, ali i priznanje Bogdanu i klubu. Normalno da bih voleo da ostane u Partizanu ukoliko neće još u NBA, izvesne šanse postije, uprkos komplikovanoj finansijskoj situaciji u klubu. Međutim, egzistiraju i zaveslaji u kontrasmeru. Menadžerska agencija intenzivno traži prostor da Bogdanović još neko vreme provede u Evropi, ali ne računajući da će to biti Partizan, tako da su već počele karakteristične igre. Bogdan ima opciju da izađe iz ugovora pod određenim uslovima, ako se odluči za odlazak u NBA“, rekao je Vujošević, a prenosi Sport.

Šta mislite, da li je realno da Bogdan ostane u Partizanu?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter