3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ko je to zabrljao? Zvezda bi ostala u Evropi da je platila samo 840.000 evra?!

Objavljeno: 28.06.14 u 12:22

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza otkrio je da su na Marakani znali 10 dana pre izricanja kazne da će biti izbačeni iz evropskih takmičenja i da bi ostali da su platili manje od milion evra! 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kokeza je istakao da je izbacivanje zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja usledilo zbog loše odrađenog posla u Nionu, gde su Zvezdu predstavljali generalni sekretar Miodrag Zečević i njegov zamenik Stefan Pantović.

Visoki funkcioner UEFA Teodor Teodoris mi je tokom finala Lige šampiona u Lisabonu rekao da je 6. maja saopštio našoj delegaciji da mora da uplati 840.000 evra. Da smo to izmirili do 13. maja Nion nas ne bi izbacio iz Evrope. Zvezdan Terzić ga je pitao šta će se desiti ako sutra uplatimo tri miliona evra. Dobili smo odgovor da je to završen slučaj“, otkriva Kokeza, a prenosi Kurir.

On je potom dodao da na sednici UO niko nije spomenuo pomenutu cifru niti rok isplate i da je to potvrda da su u Nion putovali “nekompetentni ljudi“.

Na sednici Upravnog odbora nikad nije rečeno da je do 13. maja trebalo da uplatimo 840.000 evra. Obavestio sam ljude iz UO 26. maja šta su mi u neformalnom razgovoru rekli iz UEFA. Ljudi iz uprave su mi se podsmevali i odgovorili “ma, pričaš gluposti, šta znaju ti iz UEFA, nije potrebno ništa da uplatimo, mi smo to rešili“. Čak se čulo da su oni otresli UEFA. Ne znam šta im je to značilo“, naglasio je Kokeza.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

3 Komentara

  1. Očigledno Kokezi neko smeta kako bi nastavio da operiše kao i do sada… A gde je do sada bio? Koliko mi se čini u samom vrhu kluba je već dosta vremena… Šta je učinio? Rezultate je upravo UEFA objavila…

    0
    0
    Odgovori
  2. I ti sada prodajes nama maglu! Sto tada nisi izasao u javnost i rekao kako su ti preneli? Kojim poslom se ti bavis, pa nisi upucen u problematiku kluba? Smesni ste svi, jer ocigledno, namerno unistavate nas klub iz samo vama znanih razloga i kombinacija!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter