1
Domaći fudbal

Kaluđerović se vraća u Zvezdu?

Objavljeno: 28.06.14 u 22:36

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde, Andrija Kaluđerović, mogao bi ponovo da obuče dres crveno-belog tima tokom predstojećeg leta.

Andrija-Kaluđerović

Ovaj 27-godišnji fudbaler trenutno je slobodan igrač, a prošlu sezonu proveo je igrajući za Vojvodinu i kiparski AEL, sa kojim je stigao do drugog mesta u šampionatu.

“ Zvaničnih razgovora sa Zvezdom zasada još nije bilo kaže“, rekao je  Kaluđerović za list „Novosti“, a nakon toga je dodao da ne odbacuje mogućnost eventualnog povratka na Marakanu:

„Imam ponude iz inostranstva, ali još ništa nisam odlučio. Trenutno se odmaram, a iduće nedelje ću razmotriti opcije. Sve je još otvoreno“, kazao je popularni AK99.

Presudan faktor u povratku Kaluđerovića u Ljutice Bogdana mogao bi da odigra VD gensek, Zvezdan Terzić. Naime, upravo Terzić bio je čovek kod koga se Andrija Kaluđerović afirmisao kao igrač, dok su obojica bili na radu u OFK Beogradu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter