3
Domaći fudbal

HotSport saznaje: Stajkovac brine o formi crveno-belih

Objavljeno: 28.06.14 u 19:53

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je novog kondicionog trenera, u pitanju je Aleksandar Stajkovac, saznaje HotSport. Stajkovac je poznat po tome da svi naši reprezentativci privatno sarađuju sa njim.

FK-Crvena-zvezda-logo

Stručni štab Nenada Lalatovića čine Bratislav Živković, Nebojša Milošević, Dragan Šarac, trener golmana Srđan Maksimović, ostaće i kondicioni trener Bata Radulović, ali će on raditi samo na oporavku igrača.

– Imamo mlad stručni štab kojem je cilj da radi sa mlaadim igračima koji žele da se dokažu u Zvezdinom dresu – istakao je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Čisto da znate, Stajkovac je dobar sa Kokezom, koji ga je ubacio u Yveydu. A realno Stajko nije ni za Brodarac, u kojem je bio do skoro. Amater.

    Napred Zvezda!

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj Stajkovac je zesci kompleksas. Trenirao mi je sina. Uvek je pricao kako nikada ne bi otisao u raspalu Zvezu, a da bi o Partizanu razmislio. Veoma sujetna osoba i los covek. Nikakav strucnjak. Samo vest u kopiranju stranih trenera. Vreme ce pokazazati da je ovo jos jedan los potez CZ

    0
    0
    Odgovori
    • Tacno je sve sto ste napisali. I moj sin je trenirao kod njega na Brodarcu. Stajko, kako ga zovu, misli da je najpametniji i pun je sebe. A ima manire i ponasanje pravog seljaka, u najgorm smislu te reci. I slazem se da samo kopira druge. Ni trunka originalnosti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter