0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Crno-beli se sa Fofanom vratili u Sloveniju

Objavljeno: 28.06.14 u 17:00

Fudbaleri Partizana su ponovo u Sloveniji, gde će do 9. jula sprovesti drugu fazu priprema za predstojeću sezonu.

Za sada ništa od dolazaka Envera Alivodića, Nemanje Tubića, pa će na terenima Sportskog centra Pohorje trenirati 28 igrača. Levi bek Marko Lomić je prihvatio ponudu ruske Mordovije, a mesto u autobusu zauzeo je Ismail Beko Fofana, napadač iz Obale Slonovače.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Uz pomoć kluba dobio je papire potrebe za ulazak u zemlje Evropske unije, pa će biti na raspolaganju Nikoliću za test mečeve u Sloveniji i Austriji.

Crno-beli su zakazali četiri izuzetno jake provere, pa će im rivali biti Šturm iz Graca (1. jul), rumunski Petrolul (4. jul), Rubin iz Kazanja (4. jul), dok je ostalo da se precizira hoće li generalna provera biti u liku moskovske Lokomotive ili ukrajinskog Metalista (8. jul).

Partizan se 9. jula vraća za Beograd. U drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona rival biti bolji iz dvomeča prve runde Linkoln (Gibraltar) – HB Toršavn (Farska Ostrva).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter