1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vučićev brat napustio Zvezdu, trenerima puna podrška

Objavljeno: 27.06.14 u 21:18

Druga redovna sednica Skupštine KK Crvena zvezda održana je u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Posle višečasovnog zasedanja doneto je nekoliko veoma važnih odluka, a konstatovane su i personalne promene u rukovodećim organima kluba.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT



Naime, ostavku na mesto predsednika Skupštine podneo je Branislav Đurđević, kao i član Skupštine KK Crvena Zvezda Darko Ostojić, a novoizabrani članovi su Ivan Bekjarev i Uroš Lazić. Takođe, ostavke su podneli i članovi Predsedništva: Andrej Vučić, Aleksandar Jokić i Ognjen Oliverić, a promena je bilo i u Upravnom odboru pošto su ostavke podneli: Luka Petrović, Darko Glišić, Predrag Mali i Ivan Bošnjak.

Tokom diskusije istaknuta je velika zahvalnost doskorašnjim članovima rukovodstva kluba koji su svojim angažovanjem i velikim radom dali mnogo toga Crvenoj zvezdi, uz nadanje da će se dobra saradnja koja je u interesu KK Crvena zvezda nastaviti i u budućnosti. Takođe, članovi Skupštine jednoglasno su se složili u oceni da je za Zvezdu neophodno da obezbedi kontinutiet u radu rukovodećih, ali i stručnih kadrova što je u trenutnoj situaciji veoma teško jer su udari na članove rukovodstva veoma žestoki sa mnogo strana.

Najviši organ KK Crvena zvezda doneo je i odluku o usvajanju finansijskog izveštaja KK Crvena zvezda i preduzeća For Red za 2013. godinu, a usvojen je i izveštaj nezavisnog revizora o izvršenoj reviziji finansijskog izveštaja KK Crvena zvezda.

Takođe, među tačkama dnevnog reda bio je i sportski izveštaj za sezonu 2013/2014 koji su podnosili svi treneri u sistemu Crvene zvezde. Posle vrlo iscrpne analize Skupština je usvojila i ove izveštaje, a treneri Dejan Radonjić (seniori), Milan Gurović (razvojni tim – FMP), Slobodan Klipa (juniori), Aleksandar Glišić (kadeti), Milovan Bulatović (pionir) dobili su podršku pa će i sledeće sezone predvoditi svoje timove.

Sve odluke na drugom redovnom skupštinskom zasedanju donete su jednoglasno.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter