0
Tenis

Vimbldon: igraju Đoković, Jovanovski i Zimonjić

Objavljeno: 27.06.14 u 12:19

Peti dan takmičenja na vimbldonskoj travi u Londonu je počeo, a troje srpskih tenisera tokom dana će „ukrstiti rekete“ sa svojim rivalima. Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković, bori se za prolaz u 1/8 finala.

Novak Đoković

Nesrećna okolnost za tenisere jeste što, prema najavi meteorologa, od 16:00 sati njihove duele može da poremeti kiša, koja se sprema u Londonu.

Ukoliko ova elementarna nepogoda ne bude narušila planove organizatora, Novak Đoković će biti na terebu od 14 sati po srednjeevropskom vremenu. On će snage odmeriti sa Francuzem, neugodnim Žilom Simonom.

Bojana Jovanovski u trećem kolu igra protiv Čehinje Tereze Smitkove. Taj meč će se igrati na terenu broj 17 i drugi je na programu koji počinje pola sata posle podneva po našem vremenu. Pre Jovanovski i Smitkove na istom terenu igraju Italijan Fabio Fonjini i Južnoafrikanac Kevin Andeson.

 Nenad Zimonjić i njegov partner Danijel Nestor u drugom kolu najpoznatijeg turnira na travi igraju protiv nemačkog dubla Dastin Braun/Jan-Lenard Štruf. Njihov meč je treći na terenu broj 11 na kojem program počinje u 15.30.

Hoće li kiša odložiti nastupe naših igrača na prestižnom Grend slemu, preostaje da se vidi…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter