0
Fudbal

Suarez odlazi, Markec dolazi na Enfild?

Objavljeno: 27.06.14 u 23:24

Poslednji u nizu incidenata koje je napravio Luis Suarez, ujedanjem Đorđa Kjelinija na Mondijalu, i kazna FIFA koja je usledila jednostavno je primorala upravu Liverpula da stavi na transfer listu svog najboljeg igrača.

luis-suarez-ruke

Međutim, cena koju su istakli „crveni“ verovatno će odbiti mnoge kupce jer je malo klubova u Evropi koji mogu da plate igrača 80 miliona funti koliko je vicešampion Engleske odredio kao obeštećenje.

Međutim, ukoliko se to ipak desi novac koji bi Liverpul dobio bio bi iskorišćen za dovođenje već najavljivanih pojačanja – adama Lalane iz Liverpula, ali i srpskog reprezentativca Lazara Markovića iz Benfike.

Već je gotovo izvesno da će Lalana potpisati ugovor sa Liverpulom u naredna dva dana, dok bi za nekadašnjeg igrača Partizana „crveni“ morali da pojačaju ponudu od 20 miliona funti pošto Benfika ne želi tako lako da se odrekne jednog od najboljih igrača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter