0
Fudbal

Šta mislite, ko je stao u odbranu urugvajskog ‘Hanibala Lektora’?

Objavljeno: 27.06.14 u 12:56

Otkako je u centar pažnje svetske fudbalske javnosti izbila „afera Suarez“, vesti o čuvenom ugrizu napadača Urugvaja popunjavaju novinske stubce i internet platforme brojnih informativnih portala.

suarez-vilica

Listom svi oni koji su se našli pozvanim da komentarišu (ne)delo igrača Liverpula, osudili su potez Luisa Suareza koji je trag svojih zubu utisnuo na vrat Đorđa Kjelinija.

Ipak, „marfijev zakon“ jasno kaže da neko na planeti Zemlji mora opravdati i ono što se pravdati ne da. A do sad – apsolutno niti jedna osoba nije pokušala da pronađe razumevanje za potez „El PIstolera„. I onda je na veliku scenu stupio Dijego Armando Maradona.

„Ova odluka je sramotna. Zašto? Ko je ubijen? Ovo je ipak samo fudbal, pa zašto mu FIFA ne stavi lisice i pošalje ga u neki zatvor?“, pita se slavni Maradona koji je, inače, veliki fan Luisa Suareza.

Bivši igrač Napolija i nekadašnji selektor „Gaučosa“ nije se zaustavio samo na ovim rečima. Naprotiv. Imao je još da doda u odbranu „Pistolera„:

„On je momak koji naporno trenira tokom cele godine kako bi igrao na Svetskom prvenstvu. Ovo je apsolutno neverovatna odluka. Setite se šta je Zidan uradio u finalu Mundijala 2006. godine. FIFA mu je posle toga dala Zlatnu loptu“, rekao je Maradona.

Podsetimo, Suarez je suspendovan je na četiri meseca.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter