0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Remi Partizana i Malmea u humanitarnom meču (FOTO)

Objavljeno: 27.06.14 u 22:43

U humanitarnom meču odigranom na stadionu Partizana pred oko 3.000 gladalaca, čiji prihod od ulaznica je namenjen žrtvama poplave u Srbiji, crno-beli su uspeli da izvuku remi u duelu sa švedskim prvakom Malmeom – 3:3 (1:3).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Gosti, kojima sezona uskoro počinje te su zbog toga u daleko boljoj formi, već u šestom minutu su imali dva gola prednosti. najpre je Rotenberg u trećem minutu uspeo da savlada Lukača, a samo tri minuta kasnije precizan je bio i Molins. Na ogromnih 3:0 za švedski tim autogolom u 24. minutu povisio je Ostojić.

Crno-beli se bude u završnici prvog poluvremena kada je mladi Danilo Pantić odlično iskoristio asistenciju Andrije Živkovića. kada je Stanković u petom minutu drugog poluvremena smanjio na 2:3 očelkivalo se da domaći tim nastavi u istom ritmu i dođe do potpunog preokreta.

Do preokreta nije došlo, ali jeste makar do izjednačenja i to u sudijskoj nadoknadi vremena kada je Saša Ilić iskoristio jedanaesterac posle prekršaja nad Petrom Grbićem koji je Milenko Vukadinović okarakterisao kao najstrožiju kaznu. Partizan već sutra odlazi na pripreme u Sloveniju.

Meč su obležile i teške povrede sa jedne strane Vladimira Volkova, a sa druge jednog od najboljih igrača Malmea Molinsa.

Partizan: Lukač, Pauljević, Petrović, Trajković, Ostojić, Brašanac, Marković, Pantić, Živković, Škuletić, Fofana.

Igrali su još: Živković, Vulićević, Volkov, Ostojić, Stanković, Drinčić, Gulan, Ilić, Grbić, Šaponjić, Luka, Petrović.

Malme: Robin, Matias, Erik, Filip, Rikardinjo, Erdal, Simon, Markus, Giljermo, Magnus, Markos.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter