0
Evropske lige

Da li će se Luis Suarez ikada promeniti? (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.14 u 10:11

Urugvajski fudbaler Luis Suarez ponovo je glavna tema u fudbalskoj javnosti nakon još jednog neverovatnog poteza i ujedanja Đorđa Kjelinija. 

suarez-vilica

Ovo je ko zna veliki ispad neosporno fantastičnog napadača koji će zbog njega ispaštati i neće igrati fudbal naredna četiri meseca.

Ipak, ako pogledamo unazad, jasno je da po širokom spektru svih njegovih kikseva i podebljem dosijeu gluposti, Suarez će se teško promeniti.

Neke od protivnika je rasistički vređao, a trojicu je i ugrizao – prva Suarezova žrtva zove se Otman Bakal, kojeg je ugrizao 2010. godine u dresu Ajaksa. Potom je tri godine kasnije na red došao Branislav Ivanović, da bi u Brazilu na njegovom ‘meniju’ bio Italijan Kjelini.

Posle ‘kanibalskih’ epizoda ujedanja, tu su i njegove ‘božije’ ruke. Ako su u svetu fudbala Maradona i Anri poznati po jednoj, Suarez ima dve božije ruke. Naime, radi se o utakmici Urugvaj – Gana sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi kada je Suarez rukama sprečio eliminaciju svoje ekipe sa Mundijala u 120. minutu igre, a nakon promašenog penala Đana postao je heroj pošto je Urugvaj prošao dalje nakon penala.

Takođe, na Ostrvu Suarez važi za veštog glumca koji često pokušava da simulira i rtako iznudi najstrože kazne kod arbitara. Takvih momenata ima više, a u skladu sa tim je čak i proslavio pogodak u derbiju protiv Evertona kada je skočio ispred menadžera Dejvida Mojesa koji ga je prethodno kritikovao. Ali, Suarez je više puta pokazao da je sjajan u simuliranju.

Od početka sezone 2010./2011. zbog raznih suspenzija propustio neverovatnih 48 utakmica. A evo još nekih poteza koji samo njemu mogu da padnu napamet… Da, ne zaboravimo i rasistički ispad i vređanje Patrisa Evre, kojem je kasnije odbio da pruži ruku.

Da li neko veruje da će se Luis Suarez ikada promeniti?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter