0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević javno hvalio Čovića, istorijsko pomirenje na vidiku

Objavljeno: 26.06.14 u 11:54

Mesecima u nazad svedoci smo medijskog rata koji su do sada, ne prezajući ni od čega, vodili prvi čovek KK Crvena zvezda, Nebojša Čović i šef stručnog štaba Partizana, Duško Vujošević.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sukob dve strane počeo je, praktično, samim dolaskom Čovića na čelo crveno-belih. Usledio je dvogodišnji rat saopštenjima, sad već legendarno gostovanje u Utisku nedelje, obostrane uvrede na konferencijama za medije, bitke putem TV izjava, i lavina uvreda preko gotovo svih informativnih portala i dnevnih listova.

U opštem metežu više nije bilo bitno ko je šta započeo, ko je koliko kriv i čija je odgovornost veća. Luda kuća srpske košarke kulminirala je masovnom tučom igrača crveno i crno-belih u prvoj utakmici sveže okončanog finala KLS.

Otkako je ovaj rat dve strane počeo, naznaka pomirenja niti u jednom trenutku nije bilo. Međutim, šef stručnog štaba Partizana, Duško Vujošević, napravio je, čini se, prvi korak ka tom činu. Naime, on je, u razgovoru za navijački portal crno-belih partizan.net, javno pohvalio Nebojšu Čovića uz ocenu da mu je „mesto u srpskoj košarci“.

Da li je prilikom iznošenja ovih reči bio iskren ili ciničan, to samo on zna.

Čoviću je apsolutno mesto u sportu. On je sa svojom inženjerskom pameću napravio dosta toga u Železniku, pre svega klub, doduše koristeći vreme tranzicije. Pokazuje ljubav prema košarci, jer je deo te zarade uložio u ovaj sport„, kazao je Vujošević i nakon toga je nastavio u istom tonu superlativa:

On ima velike organizacione sposobnosti i zasluge za dosta stvari. Možda nekome trenutno ne odgovara, pa se sad postavlja pitanje da li je njemu mesto u sportu. Ja smatra da svako ko je nešto napravio, ko ume da se izbori, da treba da bude tu„, podvukao je Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter