0
ATP

FOTO: novakdjokovic.com/

Veličina – Novak Đoković ponovo oduševio ceo svet (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.14 u 14:59

Srpski teniser Novak Đoković po ko zna koji put oduševio je sportsku javnost širom sveta pošto je poklonio poen svom rivalu Radeku Štepaneku. 

FOTO: novakdjokovic.com/
FOTO: novakdjokovic.com

Srpski teniser je servirao pri rezultatu 5:5 i imao je prednost, a Štepanek je odigrao duboku lopticu koju je sudija proglasio autom.

Kako je ‘oko sokolovo’ pokazalo da je linijski pogrešio, glavni sudija je odlučio je da se poen ponovi, ali se tada umešao Đoković i naredio da poen bude za Čeha.

“Za mene je to prirodno, nešto što je normalno i trebalo bi da se uradi. Ako osećam da nisam imao nikakvu šansu da odigram tu lopticu, predajem poen. Uradio sam to nekoliko puta u prošlosti. Istina, poen je bio veoma važan, ali to nije bitno. Mislim da je to fer i to je nešto što očekujem da će i moj protivnici uraditi za mene, ali to se nažalost ne dešava tako često“, rekao je Đoković.

Njegov gest pozdravila je publika, protivnik se zahvalio, a Novakov potez obišao je čitav svet i dobio neverovatne pohvale na društvenim mrežama.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter