20
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Spisak: Evo kome Zvezda mora da isplati 7 miliona ukoliko želi da igra JSL

Objavljeno: 26.06.14 u 11:17

Brod sa Marakane svakim danom tone sve dublje, a u prilog tome govori i nova pretnja svetske kuće fudbala.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tokom jučerašnjeg dana novi šok je poput groma pogodio klub iz Ljutice Bogdana. FIFA je saopštila da crveno-beli, ukoliko žele da opstanu u elitnom takmičenju Srbije, moraju da „stvore“ sumu od sedam miliona evra kako bi namirili dugovanja.

Ono što je mučilo mnoge „Delije“ jeste – odgovor na pitanje: „Kome klub duguje tolike novce“. Evo odgovora na to pitanje:

Zahtevi FIFA za izmirenje obaveza:

837.000 evra – Gregorž Bronovicki

190.000 evra – Mirnes Šišić

40.000 evra – Kleo

2.550.000 evra – bivšim igračima

2.350.000 evra – drugim klubovima

2.100.000 evra – deblokada računa

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

20 Komentara

  1. Bruka za celu zemlju. Zmislite da najtofejniji klub u zemlji i na Balkanu igra sa nekim seljackim klubom, na primer da igra na stadionu u Desimirovcu, gde je najobicnija poljana niti tribine niti reflektori. Svi iz uprave kluba imaju automobile voze automobile od 30000 evra i imaju jahte. Svaki srpski klub ima da propadne za par godina tacnije za par godina u Srbiji nece da postoji ni f od reci fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  2. I Partizan i Zvezdu ili u privatne ruke ili u Srpsku ligu Beograd, pa da u Srbiji pocne da se igra fudbal a ne da klubovi budu javna preduzeca za bogacenje stranackih debila. Dovedu upravu, nakupe se i zbrisu napolje a klubu ostane dug. Pa nisu navijaci trosili na racun kluba nego celnicibi mafije koje se predatavljaju kao navijaci. Isto bih voleo Partizan i da ih izbace iz lige (ako ce to da smanji obrt para i zaustavi pljacke).

    0
    0
    Odgovori
  3. Seljaku iskompleksirani, uporedjujes jedan propali Hajduk, sa najtrofejnijim srpskim klubom.
    Sere mi se od vas grobara.

    0
    0
    Odgovori
    • A Zvezda nije propala? Mislis da to sto se uzeli titulu prvaka sveta pre vise od 20 godina da ste danas nesto? Od stare slave se ne zivi 😉

      0
      0
      Odgovori
      • pa zapitaj se zbog cega je hajduk propao? zasto je jos neisplacen dug za fejsu? zasto dzomba i co iz uprave ignorisu sudske presude? ako te bas zanima ni dinar obestecenja za fejsu nije isplacen. ako te bas zanima zasto banat propada zato sto nije isplacen novac za tosica od obestecenja i od procenata prodaji mancesteru. hocemo jos kako je preko noci nestalo preimenovanje i fuzija sa igokeom iz privrednog registra.

        0
        0
        Odgovori
        • A fuzija Zvezde i Fmp-a da bi se izbegli dugovi ???? To se ne vazi zar ne Priznajem partizanovac sam ali nismo mi napravili te dugove Zvezdi nego bivsi predsednici Zvezdine zveude kako ih zovu kako u kosarci tako i u kosarci

          0
          0
  4. Izbacite Zvezdu ,ako je to po propisima! Ako moze jedan Rendzers moze i zvezda, cak je Rendzers veci klub od Zvezde. Ako po nece onda barem po godinama!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. izbacite ih napolje ako su ibacili hajduk za 2 miliona onda moraju i zvezdu ako ih ne izbace velika ce biti sramota za srpski fudbal.

    0
    0
    Odgovori
      • Krcun je, prema istorijskim tvrdnjama pobio više Srba od Tuđmana, a tvrdi se i da je on lično likvidirao Čiča Dražu.Zšto bi drugi trpili zbog bezobrazluka uprave Zvezde, zbog činjenice da je sa dugom od 50 miliona za posljednja tri prelazna roka angažovala više od 30 fudbalera i planira ovaj da dovede još makar 10 jer na drugi način neće moći ni za 4.mjesto da se bori.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter