0
Košarka

Pao prvi trejd u NBA ligi: Tajson Čendler se vraio kod Novickog

Objavljeno: 26.06.14 u 18:40

Iz tabora Njujork Niksa i Dalas Meveriksa su u toku današnjeg dana stigle vesti o trejd dogovoru koji su dve ekipe postigle.

novicki-njujork-dalas

 

Put Dalasa će otići Tajson Čendler Rejmond Felton, dok će se u Medison Skver Gardenu „nastaniti“ Hoze KalderonVejn ElingtonŠejn LarkinSemjuel Dalembert, kao i 34. i 51. pikovi Meveriksa na ovogodišnjem draftu.

Od igrača koji su bili uključeni u ovaj trejd, prvi se oglasio Tajson Čendler, koji je izjavio da jedva čeka novu sezonu:

„Nemam zaista nikakvog razloga da budem nezadovoljan ovim trejdom. U Njujorku mi je bilo sjajno, ali u Dalasu sam se zaista osećao kao kod kuće, i veoma mi je drago što ću ponovo biti sa Dirkom i ostatkom ekipe „, izjavio je Čendler, koji je sa ekipom iz Teksasa osvojio šampionsku titulu 2011. godine zajedno sa našim Peđom Stojakovićem i Dirkom Novickim.

Povodom ovih novosti se oglasio i Fil Džekson, koji je izjavio da je ovo samo jedan od koraka u izgradnji ekipe, te da je to proces koji je još uvek daleko od gotovog:

„Proces izgradnje tima za budućnost se nastavlja. Ovim trejdom smo dobili nekoliko igrača, za koje smo sigurni da će se na najbolji mogući način uklopiti u našu organizaciju. Ovom prilikom bih želeo i da se zahvalim Tajsonu Čendleru i Rejmondu Feltonu za njihov trud i posvećenost koji su uložili u ovaj tim u prethodnih nekoliko godina „, rekao je Džekson, piše portal „Nbaserbia“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter