3
Domaći fudbal

Palo prvo pojačanje: Alivodić u četvrtak stiže u Partizan

Objavljeno: 26.06.14 u 10:58

Kao što se najavljivalo, fudbalski klub Partizan potpisaće ugovor sa dosadašnjim igračem novosadske Vojvodine. Enver Alivodić u četvrtak postaje član crno-belih.

Enver Alivodić

Trener Partizana, Marko Nikolić najavio je da će do polaska ekipe na pripreme u Sloveniju, crno-beli angažovati dva do tri igrača. Prvi će potpis na ugovor sa ekipom iz Humske staviti upravo Enver Alivodić.

Kako piše sportski dnevni list, „Sport“, igrač sredine terena najverovatnije će tokom četvrtka da se priključi novim saigračima. Pregovori dva kluba se nalaze u završnoj fazi, a „zapelo“ je „samo“ kod obeštećenja.

Ono što bi moglo da presudi u korist crno-belih jeste velika želja Alivodića da obuče crno-beli dres.

„Priča između mene i Partizana više nije tajna, ali ništa nije gotovo dok ne stavim potpis na novi ugovor. Možda to bude sutra, možda prekostura, teško je predvideti. Želim da se sve što pre završi, međutim, neke stvari ja ne kontrolišem. Ono što mogu da kažem jeste da ni Partizana ni ja nemamo nikakvih problema niti prepreka, čekam rasplet između klubova“, rekao je Alivodić za „Sport“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. alivodicu majtore dolazi sto pre da udjemo u ligu sampijona i titulu jos oumaru i stoper i cepamo sve redom ako bogda i zvezdu pozdrav od grobara iz novog pazara

    0
    0
    Odgovori
    • Srbine nemoj da glumiš ludilo idi pa tako nešto reci njemu u lice a ne tu glumiš nešto preko interneta sram da te bude bre on je isto čovek kao i ti a ti ako patiš od neke bolesti idi negde pa se leči nemoj pljuvati po drugima jer tako samo pokazuješ vaspitanje kakvo ti je sramotiš svoje roditelje!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter