0
Košarka

Košarkaški velikani na oproštaju Dušana Kecmana (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.14 u 15:45

Legendarni Dušan Kecman, jedan od ljubimaca navijača Partizana, u nedelju će humanitarnom utakmicom u Pioniru od 17 sati, reći poslednje zbogom magičnoj igri pod obručima. Celokupan prihod od prodaje karata ići će za sanaciju obdaništa „Radost“ u Svilajncu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mnogo vrhunskih asova sporta u kojem je naša zemlja imala mnogo uspeha tokom istorije, pojaviće se na parketu Pionira. Naravno, bilo je i onih koji nisu mogli da prisustvuju, a svoje učešće su potvrdili sledeće igrači:

Goran Ćakić, Novica Veličković, Vule Avdalović, Krešimir Lončar, Ognjen Aškrabić, Marko Kešelj, Uroš Tripković, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Branko Sinđelić, Žarko Čabarkapa, Miroslav Berić, Petar Božić, Dragan Lukovski, Slaven Rimac, Krešimir Lončar, Slavko Vraneš, Milan Gurović, Vladimir Radmanović, Duško Savanović, Aleksandar Rašić, Nikola Peković, Vladimir Lučić, Luka Bogdanović, Nikša Prkačin i Bo Mekejleb.

Na klupi dva tima koja će sudariti u Kecmanovu čast sedeće Duško Vujošević i Nataša Kovačević s jedne, odnosno Miroslav Nikolić i Marina Maljković s druge strane.

Potpredsednik KSS, bivši igrač Partizana i reprezentativac Jugoslavije, Dejan Tomašević, pružio je podršku ovoj akciji u prostorijama KSS, gde je događaj danas promovisan:

“ U ovoj prostoriji dešavali su se neki istorijski momenti, a ovaj dan je isto poseban za košarku u Srbiji i KSS. Hvala Duletu što je odlučio da ovde obavi promociju svoje humanitarne i oproštajne utakmice. Kao drugar mu se zahvaljujem za sve što je uradio za srpsku košarku i što ima hrabrosti da sve ovo organizuje u današnje vreme. Nadam se da će i ostali, kada za to dođe vreme, učiniti isto. Voleo bih da svi poštovaoci Kecmana i košarke dođu u nedelju u Pionir, oproste se od Duleta kako mu dolikuje i da tako učestvuju u humanitarnoj akciji“, kazao je Tomašević.

Sam Dušan Kecman zahvalio se svim igračima koji su se odazvali njegovom pozivu:

„Hvala Tomaševiću na lepim rečima koje će mi mnogo značiti u organizaciji ove akcije. Kad god uđem u našu kuću košarke srce mi je puno kada vidim šta se sve osvajalo i koliko se puta samo naš narod radovao zbog košarkaša. Ovo je za mene vrlo emotivan momenat jer je moja oproštajna utakmica od igračke karijere ujedno i humanitarna. Nije bilo lako okupiti ljude u ovom terminu jer mnogima je ovaj period u godini jedini da se odmore pa su odavno planirali svoje vreme. Zadovoljan sam kako je na kraju ispalo i pozivam ljude da dođu u Pionir jer ne samo da će na terenu videti slavna imena srpske košarke i sa njima se zabaviti svih 40 minuta, nego će svojom kupljenom kartom nekome pomoći“, kazao je Kecman.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter