0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdan Bogdanović će biti biran u prvoj rundi drafta

Objavljeno: 26.06.14 u 08:57

Fantastični bek Partizana i reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović, uspeo je da poveća svoju cenu u NBA ligi.

Cedevita - Partizan, polufinale ABA liga final 4

Srpski košarkaš nedavno je sa crno-belima osvojio trinaestu šampionsku titulu, Partizan je ostao jedini šampion u istoriji samostalne Srbije, a Bogdanović je tokom četiri meča pružao nestvarne partije.

Naravno, NBA skauti su pažljivo gledali način na koji Bogdan Bogdanović igra, a ovaj momak je kroz četiri meča tek u jednoj ubacio minimalnih 20 poena, što mu je najlošiji učinak u finalnoj seriji sa Crvenom zvezdom.

Zbog svega toga, kako prenose izvori, mlada zvezda će biti izabrana u prvom krugu NBA drafta. Boganović je odradio pripreme sa San Antonio Sparsima i Los Anđeles Klipersima.

Bilo bi idealno ukoliko bi sadašnji košarkaš Partizana završio kod aktuelnih šampiona i Grega Popoviča, budući da su „Mamuze“ tim koji je poznat kao „Meka za internacionalne igrače“, a povrh svega Sparsi poseduju prava i na Davisa Bertansa.

Da li ćemo u nekoj od narednih sezona gledati sadašnji tandem crno-belih u dresu San Antonio Sparsa, preostaje da se vidi…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter