5
Evroliga

Šok u Pioniru: Partizan ostaje bez Evrolige?

Objavljeno: 25.06.14 u 09:17

Košarkaški klub Partizan, mogao bi da ostane bez učešća u kvalifikacionom turniru Evrolige.

Cedevita - Partizan, polufinale ABA liga final 4

Prema poslednjim informacijama, crno-beli naredne sezone bi mogli da ostanu bez učešća u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

Situacija je takva da je Partizan trebao da popuni mesto Crvene zvezde koja se direktno plasirala u grupnu fazu nakon odustajanja zagrebačke Cibone. Međutim, iz Uleba stižu signali za alarm.

„Još ništa ne znamo i čekamo konačnu odluku Uleba. Stvarno ne bih da pričam unapred“, izjavio je sportski direktor PartizanaDragan Todorić, prenosi „Kurir“.

Sa druge strane, iz ABA lige kažu da postoji šansa da jedini šampion Srbije u istoriji, ipak završi u kvalifikacijama za EL:

„Lično smatram da Partizan ima šansu da dobije pozivnicu za učešće u kvalifikacionom turniru EL. Mi ćemo sve uraditi da baš naš klub bude učesnik tog takmičenja. Ipak, i dalje se još ništa ne zna“, poručio je Roman Lisac, generalni menadžer ABA lige.

Partizan već punih 13 uzasoptnih sezona igra u Evroligi, a godinama unazad mečevi srpskog šampiona su najposećeniji u čitavoj Evropi. Prošle sezone njihove mečeve u proseku je gledalo 12.538 ljudi. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Šok je bio onaj Smitov koš…a ova iznenadna nada da će baš nas pozvati španac bartolomeu je tanka i slaba ko svilen konac…zato moji groobari opustite se …….grobari shvatite nismo zaslužili EL po nijednoj tački na terenu..a poklon ako dobijemo to je premija….zato punimo pionir za sve utakmice našeg Partizana i ne dajmo da se ugasi ili bolje rečeno da ga finansijski ugasi vučić…..nekad je moralo i to da se dogodi..neko će reći pa navikli smo..pa dobro i ciganima nije lako da se naviknu 2 decenije bez titule pa ljudi žive s tim! Preživećemo i mi tu jednu sezonu EK i kraj…ali ako postoji nada onda nadajmo se ali bez razočarenja nekog prevelikog i ako ne dođe do toga ali ako dođe do kvalifikacija onda opet treba pobediti tri ekipe negde i ući kroz jebene kvalifikacije..za koje baš i nisam ali iskreno!Jer tri puta u sezoni treba dizati i obarati formu tima ako ih prođemo ili i ako ih ne prođemo do juna sledeće godine a to je mnogo za kratko vreme! Mislim da je bolje da se sezona započne lagano i sa pobedama u ABA ligi i onda krenuti sa jakim utakmicama do finiša bez obaranja forme igračima! Time ih dovesti do najbolje forme za F4 ABA lige….a šta ako ispadnemo u kvalifikacijama..jer su nam to inače druge kvalifikacije..prve su F4 ABA liga i sad ove! Bilo bi totalno razočarenje kod igrača!

    0
    0
    Odgovori
    • u pravu si brale , ja sam zvezdas i hocu da ti kazem da nijedan klub i Zvezda i partizan ne zasluzuju EL kad su cukavci da dozvole da ih ustase pobedjuju u sred Bg. . Ej ustasko finale u sred Beograd. To nemogu nikad da im oprostim

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter