0
Evropske lige

Ljorente ostaje u Juventusu

Objavljeno: 25.06.14 u 08:16

Španski napadač Fernando Ljorente, izjavio je da ne razmišlja o odlasku iz Juventusa u neki drugi klub, već da svoju budućnost vidi isključivo u dresu „Stare torinske dame“.

ljorente-juve

Neposredno pred start drugog kruga Svetskog prvenstva u Brazilu, čule su se glasine o tome da bi Fernando Ljorente mogao da promeni klupsku sredinu i da se nalazi na meti brojnih klubova. Ipak, ovaj momak kaže da ponuda nije imao, ali i da ne bi puno razmišljao o njima.

„Vidim svoju budućnost iključivo sa ekipom Juventusa. Moj telefon nije zvonio, odmor sam proveo bez problema i bilo kakvih poslovnih ponuda. Drago mi je što sam u Torinu i sada ne razmišljam ni o čemu drugom osim da pružim maksimum u dresu crno-belih“, rekao je Ljorente.

Kako se šuškalo prethodnih nedelja, španski napadač bio je na rubu odlaska iz Juventusa posle samo jedne sezone.  Ljorente je u Juventus stigao prošlog leta iz ekipe Atletiko Bilbao, a u Seriji A je upisao 33 meča na kojima je 16 puta zatresao mrežu rivala.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter