0
ATP

Vujošević: Nek je Zvezdaš, navijam za Đokovića i nerviram se kao kad vodim Partizan

Objavljeno: 24.06.14 u 10:29

Šef stručnog štaba trnaestostrukog uzastopnog šampiona Srbije u košarci, Duško Vujošević, izjavio je da na Vimbldonu navija za Novaka Đokovića.

Novak Đoković

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević gostovao je u emsiji „Bulevar“ u kojoj je pričao o najboljem srpskom teniseru isključivo u superlativima.

Vujošević je i ranije pričao o Đokoviću i govorio da ga izuzetno ceni i poštuje, ali je ranije naglašavao da ne „navija za njega jer Đoković simpatiše Crvenu zvezdu„.

On je dodao da gaji „ogromno poštovanje prema najboljem srpskom teniseru“ i otkrio da mu je upravo on slao poruke dok je, oko Nove godine, boravio u bolnici.

„Kad sam bio u bolnici, Novak mi je slao poruke podrške i savete za dijetu. Njemu je dijeta pomogla. Drag mi je taj dečko, koji je ovu zemlju reprezentovao na najbolji mogući način. Svetska je veličina. To što navija za Zvezdu nije nikakva mana“, rekao je Vujošević i potom pojasnio:

„Ali tokom cele ove tenzije i u ovoj podeli karata, da oblači dresove takvog ga dovode na utakmice… Nisam bio time oduševljen, jer nisam objektivan prema njemu. Inače ga ja jako volim, i kad on gubi, nerviram se kao da mi gubi ekipa“, rekao je šef struke crno-belog tima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter