0
Fudbal

Jaja Ture: Napuštam Siti jer mi nisu dali da vidim bolesnog brata

Objavljeno: 24.06.14 u 12:40

Možda i jedan od najboljih veznih igrača na svetu Jaja Ture najavio je da će da napusti Mančester siti jer mu uprava kluba nije dozvolila da provede nekoliko dana sa tada bolesnim bratom već su ga poslali u Abu Dabi. Kasnije je sa reprezentacijom otišao na SP, a najmlađi Ture je izgubio bitku sa rakom.

Jaja i Kolo Ture

„Građani“ po svemu sudeći ostaju bez svog najboljeg pojedinca u prethodnoj sezoni. Jaja Ture je razočaran i ne želi više da se vraća na Etihad. Razlog je opravdan.

„Zamolio sam upravu kluba da me posle osvojene titule pusti da budem par dana sa bolesnim bratom u bolnici. Iznenadio sam se kada su mi saopštili da moram sa ostatkom ekipe u Abu Dabi na turneju. Nisam mogao da vidim brata. Posle toga sam otputovao na SP gde je Kola i mene zatekla strašna vest da nam je mlađi brat preminuo. Ne želim da se vraćam na Etihad“, istakao je britanskim medijima povređeni Jaja Ture.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter