0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdanović: Voleo bih da igram u Lejkersima, možda i odmah napustim Partizan

Objavljeno: 24.06.14 u 09:00

Najbolji košarkaš Partizana i junak finalne serije protiv Crvene zvezde Bogdan Bogdanović otkrio je da mu je san da zaigra za LA Lejkere, ali da bi voleo da ostane još jednu sezonu među crno-belima. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bogdanović danas kreće u Ameriku, gde će 26. juna prisustvovati NBA draftu. On je otkrio da broj 13 na dresu nosi zbog toga što je Kobi Brajant bio 13. pik na draftu. 

Voleo bih da igram u Lejkersima. Omiljeni igrač mi je Kobi Brajant. Kad imam vremena, a ranije je imao više nego u poslednjih sedam meseci, gledao sam klipove Brajanta i skidao neke njegove poteze, lou-post igru… “, otkrio je Bogdanović gostujući u emisiji ‘U obruču’. 

On je potom otkrio pod kojim okolnostima bi ostao u Partizanu.

Sve zavisi od drafta. Ako me neki klub izabere i obeća pristojnu minutažu, voleo bih odmah da odem. Ipak, ako sa nekom ekipom potpišem predugovor, ne bih imao ništa protiv da u Partizanu odigram još jednu sezonu kao pozajmljen igrač“, rekao je Bogdanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter