1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Turbolentno i u KK CZ: Čović odlazi, Maljković menja Radonjića?

Objavljeno: 23.06.14 u 10:30

Poraz u finalnoj seriji plej-ofa Superlige od Partizana mogao bi da napravi pravi zemljotres na Malom Kalemegdanu pišu Novosti.

FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

Za neuspeh neko mora da plati. A na kome će se slomiti kola u Košarkaškom klubu Crvena zvezda veliko je pitanje. Naime, kruže glasine da bi prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović mogao da ode sa te funkcije i preuzme mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije od Dragana Đilasa. Pošto su se stekli uslovi i klub je vratio dugove, to znači da bi tehničko-sportski dogovor Crvene zvezde i FMP mogao da bude poništen.

Ipak, realnija je druga solucija po kojoj bi se sav „greh“ stavio na leđa treneru Dejanu Radonjiću. Na konferenciji za novinare posle poraza u četvrtoj utakmici finalne serije od Partizana na licu crnogorskog stručnjaka se videlo da je saradnji došao kraj. Za naslednika Radonjića pominje se iskusni stručnjak Boža Maljković.

Da li će i do kakvih će promena na Malom Kalemegdanu doći biće jasnije tek u sredu, kada će biti poznato da li će Crvena zvezda direktno u Evroligu ili ipka kroz kvalifikacije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. Božo je veliki trener i ako dođe za trenera KK Crvena Zvezda dolaze bolji dani ..Radonjic je pogubio konce dobar trener ali pravio je neshvatljive greske taktičke prirode ..Dobro bi bilo da ovu manu ispravi ako želi da postane veliki trener…Šablonski radi ne uzima u obzir trenutak i ono sto utice na mogućnost da se promijeni stanje u korist njegove ekipe..Prepusti pojedincima da rade sta hoce ..to ne može

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter