0
Ostali sportovi

Predsednik Nikolić primio delegaciju VSS i obećao pomoć (FOTO)

Objavljeno: 23.06.14 u 16:43

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je juče delegaciju Vaterpolo saveza Srbije i rekao da će država pružiti pomoć VSS. Nikolić je razgovarao sa predsednikom VSS Miloradom Krivokapićem i generalnim sekretarom Nemanjom Marijanom i tom prilikom čestitao reprezentaciji osvajanje zlatne medalje u Svetskoj ligi.

toma

Delegacija Saveza obavestila je predsednika Nikolića o toku priprema za Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Beogradu 2016. godine. Krivokapić je istakao da su srpski vaterpolisti navikli naciju na velike sportske uspehe i izrazio nadu da će tako ostati i ubuduće i da je moguće očekivati osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Tokom razgovora predsednika Nikolića s delegacijom Vaterpolo saveza Srbije iznet je problem velikih dugovanja koja su nastala u prethodnih nekoliko godina, kao i o načinima da se taj problem prevazidje.

Delegacija VSS poklonila je predsedniku Nikoliću loptu kojom je reprezentacija Srbije pobedila u finalu Svetske lige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter