0
Fudbal

Klinsman i Lev o mogućem dogovoru

Objavljeno: 23.06.14 u 22:25

Plasman na tabeli u grupi G na Svetskom prvenstvu u Brazilu jasno navodi da bi selekcije SAD i Nemačke miroljubivim remijem u meču poslednjeg kola obezbedili plasman u osminu finala i tako eliminisali Portugaliju i Ganu.
klinsman
Iako su vrlo dobri prijatelji selektori dve reprezentacije Joahim Lev i Jirgen Klinsman odbijaju i samu pomisao da bi mogli da se dogovore oko konačnog ishoda meča njihovih timova.

„Lev mi je odličan prijatelja, ali će se moj tim i protiv Nemačke boriti za pobedu do poslednjeg momenta“, rekao je Klinsman, a nešto slično izjavio je i Lev.

„Tokom turnira nismo u kontaktu, iako smo prijatelju. Kod nas se situacije nije promenila nakon remija sa Ganom, ne možemo sebi da dozvolimo luksuz da izgubimo naredni meč“.

Na tabeli su vodeće reprezentacije Nemačke i SAD sa po četiri boda, dok Gana i Portugalija na svom kontu imaju samo po jedan poen.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter