0
Košarka

FOTO: STARSPORT

“Kako je nekome palo na pamet da ukrade pehar?!“

Objavljeno: 23.06.14 u 13:03

Predsednik Udruženja klubova KLS Darko Jovičić rekao je danas da će u toku nedelje sa saradnicima ispitati sve okolnosti oko krađe pehara na meču finala plej-ofa između Partizan i Crvene zvezde, nakon čega će imatu jasnu sliku ko je odgovoran za propuste.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ne mogu da dajem precizne komentare, jer sa saradnicima koji su radili na tome imam sastanak ove nedelje. Moramo da ispitamo okolnosti pod kojim se sve to desilo. Moguće da je to uradio neki pojedinac. Pregledaćemo snimke i videti šta je doprinelo da dođe do ovoga“, rekao je Jovičić Tanjugu. 

Kapiten Zvezde Marko Simonović otišao je na tribinu u pokušaju da vrati pehar, ali mu to nije pošlo za rukom, tako da trofej nije ni uručen, već su igrači Partizana samo dobili medalje.

“Prema propozicijama, mi nemamo obavezu da stojimo pored pehara. To što se desilo je stvarno bizarno, da nekom padne na pamet da se provlači pored policije“, naveo je Jovičić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter