0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Iranci se i zvanično žalili na Mažićevo suđenje

Objavljeno: 23.06.14 u 21:44

Da sve ne bude završeno samo na usmenim zamerkama Fudbalski savez Irana je podneo i zvaničnu žalbu na suđenje srpskog arbitra Milorada Mažića u duelu protiv Argentine.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Podsećamo da je selekcija Karlosa Keiroša poražena od Argentine sa 1:0 i to golom Mesija u poslednjim momentima meča, ali tu nije bio problem već u tome što Irancima nije dosuđen penal zbog prema njihovom mišljenju prekršaja Pabla Zabalete nad Ašhanom Dećagahom.

„Poslali smo žalbu generalnom sekretaru FIFA Žeromu Valkeu, sudijskoj komisiji i Organizacionom odboru Svetskog prvenstva. Zatražili smo da bude urađena analiza suđenja Milorada Mažića na našem meču protiv Argentine, kako se slični incidenti ne bi ponavljali u budućnosti, ne samo nama nego svima. Nadamo se da FIFA na sve članice gleda podjednako i sa poštovanjem“ – rekao je direktor reprezentacije Irana Mehdi Mohamed Nabi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter