0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Šeki žestoko opleo po Džajiću: Uvek je gledao samo sebe!

Objavljeno: 22.06.14 u 12:41

Legenda Crvene zvezde Dragoslav Šekularac žestoko je kritikovao rad Dragana Džajića koji je napustio mesto predsednika crveno-belih. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Šekularac podseća da je Džajić rekorder po broju odlazaka iz Crvene zvezde i da je najzaslužniji za loše stanje u klubu.

“Očekivalo se da Džaja ode. To je bilo samo pitanje dana. Navikao nas je da dolazi i odlazi sa Marakane. I to više puta. On je rekorder po broju odlazaka iz Zvezde“, rekao je Šekularac i nastavio u kritičkom tonu:

“Vukao je brojne poteze protiv pravih zvezdaša. I većinu je oterao. Brojni asovi crveno-belih nisu dolazili u klub zbog njega. Sada je došlo drugo vreme. Džajić je za vreme poslednjeg predsednikovanja više mislio na familiju i nekoliko prijatelja nego na Crvenu zvezdu. Zaposlio je šuraka na mesto generalnog sekretara, a Momu Gacića u stručni štab tima. To se sve pokazalo kao veliki minus. Umesto da je angažovao Dušana Maravića i još neke Zvezdine visoke intektualce, opredelio se protiv njih. I ostavka je bila neminovna. I pravi čin, jer je uvek gledao samo svoje lične interese, a uspehe Zvezde pripisivao samo sebi“, naglasio je Šekularac u razgovoru za Sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter