0
Domaći fudbal

Još jedna pobeda Partizana, opet 2:0

Objavljeno: 22.06.14 u 20:12

Fudbaleri Partizana su i u drugom pripremnom meču pred početak nove sezone zabeležili trijumf i to opet od 2:0 (1:0), a ovog puta žrtva je bio crnogorski vicešampion – Lovćen sa Cetinja.

volkov-partizan-lovcen

Strelci za crno-bele, u meču humanitarnog karaktera odigranom na gradskom stadionu u Užicu pred oko hiljadu gledalaca, bili su Vladimir Volkov u 24. minutu i NIkola Ninković u 58.

Levi bek Partizana doveo je u vođstvo srpskog vicešampiona odličnim udarcem desnom (slabijom) nogom sa oko 16 metara posle dodavanja Petra Grbića i to glavom. Drugi gol je bio još lepši pošto je NIkola Ninković topovskim udarcem posle kornera Lomića „pocepao“ mrežu Cetinjana.

Trener Partizana Marko Nikolić je na teren na početku meča poslao sledeći sastav: Živković Živko, Stevanović, Volkov, Ostojić, Stanković, Marković, Drinčić, Pantić, Živković Andrija, Lazović i Grbić. U drugom poluvremenu u igru su ušli: Kljajić Filip, Pauljević, Lomić, Stanković, Trajković, Gulan, Brašanac, Ilić, Luka, Ninković, Fofana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter