0
Evrokupovi

Drinčić: Samo da izbegnemo Malme…

Objavljeno: 22.06.14 u 18:52

Fudbaler Partizana Nikola Drinčić rekao je da će ’crno-belima’ biti teško koju god ekipu da dobije za protivnika u kvalifikacijama za Ligu šasmpiona. On je naveo da javnost u Srbiji nije realna kada su u pitanju očekivanja.

„Dobili smo iznenadnu šansu da igramo Ligu šampiona i probaćemo da barem stignemo do Lige Evrope, mada će i to biti mnogo teško. Hajde da prođemo samo prvi krug kvalifikacija, pa ćemo da razmišljamo za dalje“, rekao je Drničić novinarima na pripremama na Zlatiboru.

Drinčić Nikola

U petak će u Nionu biti održan žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona, za koju je Partizan dobio priliku da igra, pošto je Crvenu zvezdu kaznila Evropska fudbalska unija (UEFA).

„Iskren da budem, mislim da treba Malme da izbegnemo, mada svaki protivnik je težak, ali u trećem krugu, koliko sam video, nema lake ekipe“, kazao je fudbaler Partizana.

Drinčić se usaglasio sa konstatacijom novinara da javnost u Srbiji, naročito navijači nije relana u svojim očekivanjima.

„Fali nam mnogo realnosti, jer mislim da Partizan ne može da bude enormno bolji nego prošle godine“, ocenio je Drinčić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter