3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Udovičić našao kupca za Zvezdu?

Objavljeno: 21.06.14 u 11:37

Naredbu premijera Vlade republike Srbije Aleksandra Vučića koji je poručio ministru omladine sporta da je vreme da počne ozbiljnije da se bavi privatizacijom naših najvećih klubova, misleći na nacrte zakona koji bi to omogućili, bivši vaterpolista izgleda nije najbolje shvatio.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, kako saznaju Naše novine Udovičić je prethodnih dana razgovarao sa jednim od akcionara izraelske farmaceutske kuće Teva – Gaborom Simom o mogućoj kupovini Crvene zvezde odnosno zainteresovanosti ove firme za ulaganje u naš najtrofejniji klub.

TEVA je već većinski akcionar mađarskog Debrecina koji je pod patronatom ove kompanije u prethodnih sedam godina šest puta osvajao šampionsku titulu što dovoljno govori o tome kako se odnosi prema svom vlasništvu, a što je našim klubovima neophodno pošto se trenutno ne zna „ko pije, a ko plaća“, kome se podnose računi i ko je odgovoran za dovođenje u situaciju u kakvoj se trenutno nalaze.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter