0
Top News

Runi: Hodžson da ostane selektor

Objavljeno: 21.06.14 u 21:42

Nakon apsolutnog fijaska na Mundijalu i dva poraza iz dva meča, na udaru javnosti „ostrvske“ javnosti našao se selektor Roj Hodžson, gde su ga mediji već proglasili „bivšim šefom struke“.

Runi

Jedna od najvećih zvezda „Gordog albiona„, a po mišljenju engleskih novinara i igrač koji je najlošije odigrao dosadašnji tok SP, Vejn Runi, stao je na stranu svog selektora:

Roj Hodžson je pravi čovek za klupu Engleske. Istina je da smo eliminisani u prvoj fazi, ali smo igrali zaista kvalitetno, a kad pogledate naše utakmice – vidite da nismo imali sreće. Ne možemo stalno kretati iz početka, pa to je razlog zbog kojeg smo stalno na nuli„, kaže Runi.

Igrač tima sa Old Traforda smatra da engleska javnost ipak ima razloga da bude zadovoljna:

„Puno neiskusnih igrača je dobilo šansu na ovom Mundijalu i svi je manje-više iskoristili na pravi način. Ne treba sada da te igrače ispustimo, bitan je kontinuitet za njihov razvoj i za igru Engleske. Baš zbog toga bi bilo dobro da Hodžson nastavi sa radom„, rekao je Runi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter