0
Fudbal

Murinjo: Engleska? Da, ali ne još

Objavljeno: 21.06.14 u 11:56

Jučerašnjom pobedom Kostarike nad Italijom fudbalska reprezentacija Engleske ostala je i bez teoretskih šansi da se plasira u drugi krug Svetskog prvenstva što je automatski dovelo do toga da tamošnji mediji otvore licitaciju oko novog selektora iako Fudbalski savez ima puno poverenje u Roja Hodžsona.

murinjomurinjo

Naravno, prvi na listi želja engleske fudbalske javnosti je aktuelni menadžer Čelsija Žoze Murinjo koji je u nekoliko navrata isticao da želi da pored reprezentacije svoje zemlje – Portugalije, jednog dana sedne i na klupu „Gordog albiona“, ali čini se da taj dan još nije došao.

„Ne sada, nema šanse. Premlad sam i imam previše snage i apetita, želim da treniram ekipu svakog dana, da moj tim igra dva ili tri puta nedeljno. Volim mnogo Englesku, ovde se osećam kao kod kuće, ali pasoš i srce ne može da se promeni. Ja sam 100 odsto Portugalac, ali mi se sviđa ovde i ako se jednog dana pojavi mogućnost zašto ne bih preuzeo reprezentaciju Engleske“ – rekao je Murinjo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter