0
Tenis

FOTO: STARSPORT

Vraneš razrešen dužnosti

Objavljeno: 20.06.14 u 18:48

Selektor FED  kup reprezentacije srbije Dejan Vraneš razrešen je dužnosti, jednoglasno je odlučio Upravni odbor Teniskog saveza Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukovodeće telo TSS je zauzelo stav da je u cilju postizanja boljih rezultata i vraćanja FED kup reprezentacije neophodna promena na mestu selektora.

“Na osnovu svih izveštaja o rezultatima FED kup tima u protekle dve godine, a pre svega zbog činjenice da je nakon izuzetnih uspeha i plasmana u finale Svetske grupe, naša ekipa od tada pretrpela pet uzastopnih poraza, kao i da je usled tih poraza Srbija prvo ispala u B grupu, zatim, godinu dana kasnije, u Evro Afričku zonu, nedvosmileno se nametnuo zaključak da su promene nužne“, navedeno je u saopštenju.

U odluci je navedeno i da se nalaže nadležnim službama TSS da pokrenu postupak za izbor novog selektora, uz određivanje stručne komisije koja će ustanoviti sve relevantne kriterijume i uslove za buduće kandidate.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter