2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ilić: Sa armijom navijača, Zvezda će se vratiti na staze stare slave

Objavljeno: 20.06.14 u 14:23

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić priznao je da mu je žao što najveći rival Crvena zvezda prolazi kroz teške trenutke, ali veruje da će se crveno-beli vratiti na staze stare slave. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

“Naravno da mi je žao da čitam sve to po novinama, nije mi prijatno. Bez jakog večitog rivala nema ni velikog Partizana. To je suštin Zvezda prolazi kroz najteži period u istoriji, ali to je veliki klub, sa armijom navijača i nadam se da će se brzo vratiti na stare staze“, rekao je Ilić, prenosi Žurnal.

Zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja, Zvezda je suspendovana iz evropskih takmičenja, pa će njeno mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona zauzeti Partizan.

Sa jedne strane, krivo mi je što se sve to dešava komšijama, sa druge drago što će Partizan pokušati da se domogne evropske elite. Crvena zvezda plaća ceh svojih grešaka“, istakao je Saša Ilić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Bravo Ilicu,
    Nisam bio naklonjen tebi jer si igrao u Partizanu ali sa ovakvim pogledom i komentarom,pozdravljam te.Pokazao si koliko si veliki sportista,covek i tvoju ljudsku osobinu kako treba gledati danas na , sport,rivale i sve ostalo.Trebalo bi malo od ovoga da nauce navijaci i jednog i drugog kluba…nije tesko biti fin.
    Pozdrav za pravog sportistu i coveka…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter