0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezdin Slovenac najavio odlazak: Nikada u Partizan!

Objavljeno: 19.06.14 u 19:09

Slovenački fudbaler Dejan Kelhar potvrdio je da se neće vraćati u Beograd nakon što mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom i najavio da već traži drugi klub, ali da nikada ne bi mogao da pojača Partizan. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kelhar je zimus doveden u Crvenu zvezdu da pojača odbranu i pomogne ekipi u borbi za titulu, a iako je bio uspešan u tome, neće ostati na Marakani.

“Nemam više nikakvih obaveza prema klubu. Nisam u situaciji da pravim frku. Znam da u klubu imaju mnogo problema i ja sam trenutno nebitan u ovoj situaciji. Sigurno neću da sedim u Beogradu i čekam da vidim da li će nešto da se reši. Svi bismo voleli da većina igrača ostane i da se pravi neka priča za budućnost, ali teško da će tu nešto da se promeni. Normalno je da zato već tražim drugi klub. Imam neke opcije i videćemo šta će biti. Ali, tih opcija ne bi bilo da nije bilo Zvezde. Zato hvala klubu i onima koji su me doveli“, rekao je Slovenac i priznao da nigde tokom karijere nije stekao prijatelje kao u Zvezdi.

U karijeri nisam imao takve prijatelje kao među igračima Zvezde! Stvarno smo držali svlačionicu, a držali smo se i van terena. Ne znam da li ću do kraja karijere sresti takve momke, kao što je bilo u Zvezdi. Baš šteta zbog svega što se dešava, ali nadam se da će doći bolji i lepši dani, da će sve ovo da se završi“, rekao je Kelhar, a prenosi Mondo.

Kelhar, ipak, u slučaju naglog preokreta na Marakani, ne krije da bi razmislio o ostanku.

“Sigurno da bih razmišljao o tome. Nisam jedini, ali pošto sam u kontaktu sa drugim igračima i imam određene informacije, ne čujem da se priča nešto pozitivno. U godinama sam u kojima je normalno da gledam ka još nekom odlasku u inostranstvo“, ističe Kelhar i za kraj dodaje da nikada ne bi dozvolio da pojača Partizan. 

“Ako bih ostao u Srbiji, nema drugog kluba u kojem bih igrao. Gde ćeš posle Zvezde? I Partizan da me zove i da mi nudi šta god, nikada ne bih prihvatio. Imam toliko karaktera u sebi. Dosta toga sam video i doživeo u Beogradu, iako sam kratko bio, ali ne bih nikada sebi oprostio ako bih prešao na ‘drugu stranu’, zaključio je Dejan Kelhar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter